kezdőlap / Zöldövezet
 
 

Csere-bere. Visszavitt kupakért, mogyoró a jutalom.

 

A napokban jelent meg egy hazai fejlesztésű applikáció, amivel hatékonyan segíthetjük a környezetvédelmet és a saját pénztárcánkat is.

 

2020 legviccesebb állatfotói

 

Igazából már a csapból az folyik, hogy szelektív hulladékgyűjtés, zero waste, műanyagmentes július… De pontosan miért is van erre akkora szükség? Miért kell ezeket mantrázni a társadalmunkban?

 

Méghozzá nem is akármilyen. Igazi ritkaságot láthat a nagyközönség 2 hónap után a Geoffroy- macska személyében. Eddig ugyanis a féltő anya rejtegette kicsinyét a látogatók elől. Most viszont sikerült lencsevégre kapni.

 

Veszélyes jelenségre lettek figyelmesek a Norvég Természetkutató Intézet munkatársai: az újonnan épült utakkal járó gázolások és szemetelés odavonzotta a vörös rókákat, ami a sarki rókák kiszorulásával jár.

 

A CSIRO kutatói fantasztikus felfedezést tettek. A szokványos ruhaipari eljáráshoz képest Ők most néhány lépés kihagytak és egyből színes növényi szöveteket kaptak petricsészékben. Ezzel új lehetőségeket teremtve a fentartható divat és mindezek által saját magunk számára is.

 

A fiatalok nemzetközi napja alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Fenntartható lendület” címmel országos esszépályázatot hirdet a fenntartható jövő iránt elkötelezett, 16-25 éves fiatalok számára, akik szeretnék megosztani előremutató ötleteiket, véleményüket a nyilvánossággal.

«
1
2
3
4
»
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap. Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.