kezdőlap / Életmód / Új geneRÁCIÓ - Mutasd meg a világodat!
Új geneRÁCIÓ - Mutasd meg a világodat!
2020. október 19. hétfő 16:53 -

Szerinted miért jó fiatalnak lenni? Szerinted mi értékes és hasznos benned?

Mutasd meg egy alkotás segítségével, hogy milyen értékei vannak a generációdnak!

A kreativitásodnak semmi sem szabhat határt, minimális megkötésekkel RÁD bízunk mindent.

Frissítés(december 1): Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, január 31-ig várjuk pályamunkáitokat.

Amennyiben kérdésetek lenne, ne habozzatok nekünk megírni az ugyfelszolgalat@erifa.hu email címre.

 

Találd ki, csináld meg, küldd el! Január 31-ig várjuk a pályamunkádat! Minden infót megtalálsz a csatolt dokumentumokban.

Szeretnél nyerni, de nem tudod igazán, hogyan is fogj hozzá a pályázathoz? Olvasd el az alábbi tanácsokat és meglátod, gyerekjáték lesz az egész!

A TARTALOM

  1. Vedd alapul a tanulási és a szabadidős tevékenységeidet (pl. miket szoktál a telefonodon csinálni, milyen hobbid van) és a jövőbeli vágyaidat (tanulás, foglalkozás, lakóhely, család, stb). 
  2. Hasonlítsd össze a dolgokat azzal, amit a 10-15 évvel idősebb rokonaid/ ismerőseid vagy a szüleid csinálnak vagy csináltak. 
  3. Gondold át, mi az, amiben már azóta megváltozott a világ, amiket Te más máshogyan látsz és máshogyan csinálsz és szerinted tök jó dolgok. Ezek valószínűleg kapcsolatban lesznek a digitális fejlődéssel, az internet, az okostelefonok, applikációk bővülésével, a határok megnyílásával, olcsó légi utazással, a sok külföldi munka- és tanulási lehetőséggel, hogy csak néhányat említsünk. 
  4. Sorold fel ezeket a dolgokat vázlatpontokban (pl. Magamtól megtanultam programokat fejleszteni vagy Kiskorom óta angolul chatelek az internetes játékokban, 10 perc alatt szerkesztek egy videót a telómon stb.)

A FORMA

  1. Ha már tisztán látod, hogy mi a mondanivalód, akkor már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kifejezési formát, ami neked komfortos. Néhány példa:
  2. Készíthetsz egy rajzot, amin megjeleníted az egyes pontokat, amiket felírtálÍrhatsz belőle egy történetet (például eljátszod, hogy 90 éves vagy és mesélsz az unokádnak a fiatalkorodról) vagy lehet egy rövid színdarab is
  3. Ha tudsz verset írni, rímekben is megfogalmazhatod
  4. Készíthetsz (akár a telefonoddal) egy 1 perces videót, az sem kell, hogy az arcod látszódjon rajta. Megmutathatod például a hobbidat vagy valamiben elért sikereidet és alámondhatod, amiket az 1. pontban összeírtál.
  5. Nem is olyan nehéz, látod?

Hidd el, megéri rászánni ezt a kis időt a pályázatra! Ha beküldöd, Tiéd lehet a DJI drón, a DJI Osmo képstabilizátor vagy a JBL fejlhallgató! Alkoss egy kicsit és nyerj egy nagyot!

 

Letöltések

TOVÁBBI Életmód TARTALMAK
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap. Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.